Başkan Erdoğan, Ankara ve İstanbul’daki belediyeciliği eleştirdi

AK Partili milletvekilleriyle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İstanbul’daki belediyeciliği, “Çankaya’dan buraya geliyorum, çukurlardan geçilmiyor. İstanbul da aynı.” sözleriyle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekilleriyle buluştu. Koronavirüs salgını ve ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İstanbul’daki belediyecilik anlayışını eleştirdi.

“Ankara’da her yer çukur, çamur”

Erdoğan, Ankara’nın Çankaya bölgesinin çukurlardan geçilmediğini belirtti.  “Ankara’da her yer çukur, çamur.” diyen Erdoğan, İstanbul’da da durumun aynı olduğunu ifade etti.

“İstanbul da aynı”

Bu belediyeciliğin vatandaşlara anlatılması gerektiğini de sözlerine ekleyen Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Ankara, Çankaya’dan buraya geliyorum, çukurlardan geçilmiyor. Ankara’da her yer çukur, çamur. İstanbul da aynı. Neydi bizim üçlümüz: Çöp-çukur-çamur! Şu an da eski Türkiye geri geliyor. Milletimize bunları anlatacağız.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MEB Bakanı Yusuf Tekin Adana’da açıkladı: Ebeveynler artık okula randevu ile gelecek

Adana’da düzenlenen İl Eğitim Yöneticileri toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Arsa var, bütçe …

Bir yanıt yazın