Fenerbahçe, Kayserispor’u deplasmanda 4-0 mağlup etti

Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor’u deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanına konuk oldu.Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe, 4-0’lık skorla kazandı.

Sarı-lacivertlilere deplasmanda galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Miha Zajc, 45. dakikada Diego Rossi, 54. dakikada İrfan Can Kahveci ve uzatma dakikalarında Arda Güler kaydetti.

SERİ 7 MAÇA ÇIKTI

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, ligdeki kaybetmeme serisini 7 maça çıkardı. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 6 galibiyet, bir beraberlik alırken, ligdeki puanını da 56’ya yükseltti. Ligde oynadığı son 5 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Kayserispor ise 38 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında derbide Galatasaray’ı ağırlayacak. Kayserispor ise Göztepe deplasmanına gidecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın