Ukrayna’dan “Rus ordusu İrpin’den çıkartıldı” açıklaması!

Rus ordusunun Ukrayna’nın İrpin şehrinden tamamen çıkartıldığı açıklandı. Markuşin, “Bugün iyi bir haberimiz var, İrpin şehri kurtarıldı. Şimdi ‘temizlik operasyonu’ yapılıyor.” dedi.

İrpin Belediye Başkanı Aleksandr Markuşin, yayınladığı video mesajında, daha önce Rus ordusunun girdiği Kiev yakınlarındaki İrpin şehrinden Rus birliklerinin tamamen çıkartıldığını söyledi.

“İRPİN KURTARILDI”

İrpin Belediye Başkanı Aleksandr Markuşin,”Bugün iyi bir haberimiz var, İrpin şehri kurtarıldı. Şimdi ‘temizlik operasyonu’ yapılıyor.” dedi.

SİVİLLERİN DÖNMESİ ERTELENDİ

Tehlikeli olduğu için halkın şehre dönmesine hala izin verilmediğini dile getiren Markuşin, Rus ordusunun ileride kente saldırı yapabileceğini ve bundan dolayı kentin savunmasını pekiştireceklerini sözlerine ekledi. Markuşin, Rus ordusunun kentten çıkartılmasından dolayı Ukrayna silahlı kuvvetlerine teşekkür etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın