Ukrayna sınırından Rusya’ya sızmaya çalışan 5 asker öldürüldü!

Güney Askeri Bölgesi’nden yapılan açıklamada, sabotaj grubunun iki zırhlı araçla Rostov’a geçmeye çalıştığı iddia edildi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki sınırda gerilimli dakikalar yaşandı. Savaş çıkacağı yönünde söylentiler devam ederken, iki ülke sınırı çatışmaya sahne oldu.

SINIRDA HAREKETLİ ANLAR

Rusya Güney Askeri Bölgesi, Ukrayna’dan Rusya’ya geçmeye çalıştığı öne sürülen 5 kişilik “Ukraynalı sabotaj ve keşif grubunun” etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Rusya Savunma Bakanlığı’na bağlı Güney Askeri Bölgesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Ukrayna üzerinden Rusya’ya sınır ihlali yapmaya hazırlanan bir grubun önlendiği iddia edildi.

“UKRAYNA ASKERLERİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ” İDDİASI

Grubun sabotaj ve keşif için iki zırhlı araçla Rostov bölgesine geçmeye çalıştığı belirtilen açıklamada, “Araçların yanı sıra Ukraynalı sabotaj ve keşif grubundan Rusya sınırını ihlal eden 5 kişi etkisiz hale getirildi.” ifadesi yer aldı. Öldürülenlerden “Ukrayna askerleri” diye bahsedildi. Silahlı çatışma sırasında ölen ya da yaralanan Rus askeri olmadığı kaydedildi.

“TOP MERMİSİ KONTROL NOKTASINA İSABET ETTİ”

Rusya Federal Güvenlik Servisi’nden (FSB) yapılan açıklamada ise Ukrayna’dan ateşlendiği iddia edilen bir top mermisinin Rostov bölgesinde bulunan bir sınır kontrol noktasına isabet ettiği öne sürüldü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın