“Devletin bütün uçaklarını satacağız” diyen Kılıçdaroğlu, özel jetten inmez oldu!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara’dan İzmir’e özel jetle gidip geldiği ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti sık sık ‘lüks harcamalar’ sıralayarak eleştiren bir isim.
İktidara gelmeleri durumunda Cumhurbaşkanlığına ait tüm uçakları satacaklarını anlatarak seçmenden oy isteyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptıkları, söyledikleriyle çelişki doğurdu.
ANKARA-İZMİR ARASINI JETLE GİDİP GELDİ
Ankara’dan İzmir’e bazı programlara katılmak üzeren giden Kemal Kılıçdaroğlu’nun, gidiş ve gelişte özel bir jet kullandığı ortaya çıktı.
Özel jetle 1 saatte Ankara’da İzmir’e ulaşan Kemal Kılıçdaroğlu, aynı şekilde programlarının ardından 1 saatte Ankara’ya döndü.
Bu lüks yolculuğun maliyeti bilinmiyor ancak evden çektiği videolarla mütevazı bir hayat yaşadığı görüntüsünü vermeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, tüm algısı yerle bir oldu.
Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’den Ankara’ya döndüğü gece eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile çekilen fotoğrafını Twitter’dan şu ifadelerle paylaşmıştı:
“Bugün İzmir’de, tarihinin en büyük yatırımının temelini attık. Neyse ki gün bitmeden eve yetiştik.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın