Millet ittifakının bileşenlerinin liderleri bir araya geldi!

Millet ittifakı ve diğer muhalefet partilerinin genel başkanları ilk kez birlikte poz verdi.
Muhalefet partileri güçlendirilmiş parlamenter sistem görüşmelerinin ardından liderler düzeyinde il toplantısı için bir araya geldi.
MUHALEFETTEN İLK POZ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine, çalışma yemeğinde bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ilk kez birlikte poz verdi.
KILIÇDAROĞLU’NUN DANIŞMANI PAYLAŞTI
Akşam 19’da başlayan toplantı devam ederken liderlerin birlikte verdiği ilk fotoğraf Kılıçdaroğlu’nun ekibi tarafından Twitter’dan paylaşıldı.
OTURMA DÜZENİ TARTIŞMASINA YUVARLAK MASA ÇÖZÜMÜ
Liderlerden bir fotoğraf da yemek masasından geldi. Diğer yandan yuvarlak masa etrafında yemeğe oturan liderler uzun süre tartışılan oturma düzeni konusundaki tartışmayı da ortadan kaldırmış oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın