Davutoğlu’ndan “Millet İttifakı”nın “oturma” sırası tepki!

Teke Tek programının konuğu olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, muhalefet liderlerinin oturma sırasıyla ilgili polemiklerine tepki gösterdi.
Habertürk’te Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu konuk oldu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Davutoğlu, partiler arası görüş ayrılıklarının, saygıyı yok etmemesi gerektiğine değinerek, “Kimin nereye oturacağı önemli değil.” dedi.
“KİMİN NEREYE OTURACAĞI ÖNEMLİ DEĞİL”
Farklılıklarımızla var olduğumuza değinen Davutoğlu, “Görüş farklılıklarımızı muhafaza edeceğiz. Tabii ki CHP ile bizim aramızda bizimle CHP arasında görüş farklılıkları olacak. Tabii ki İYİ Parti ile bizim aramızda görüş farklılıklar olacak. Kürt meselesi, ekonomiyi, liberalizmi tabii ki konuşacağız. Bu süreç çok iyi başladı. Biz bu farklılıklarla birbirimize saygı duyarak varız. Kimin nereye oturacağı hiç önemli değil.” diye konuştu.
“BU ÜLKE ZARAR GÖRMESİN DİYE BEN BAŞBAKANLIĞI BIRAKTIM”
Ülke menfaati için hareket ettiğini söyleyen Davutoğlu, “Bu ülkenin menfaatine olacaksa ben en arka sırada, en kenarda oturmaya razıyım. Bu ülke zarar görmesin diye Başbakanlığı bırakmışım ben. Müsamere oynamıyoruz biz.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın