İstanbul kar çilesinde CHP’li Başkan Ekrem İmamoğlu balık keyfinde!

Son yılların en şiddetli kar yağışı nedeniyle İstanbul’da hayatın durma noktasına geldiği anlarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir balıkçıda görüntülendi.

İstanbul’da etkisini artıran kar yağışı nedeniyle megakentte adeta hayat durdu.  Metrobüslerdeki aksama nedeniyle yolcular yürüyerek evine gitmeye çalıştı. Metrolarda yaşanan izdihamlar nedeniyle insanlar birbirini ezdi.

Yolların yeterince tuzlanmaması nedeniyle Avrupa Yakası’nda trafik kilitlendi.  İstanbul karla mücadele ederken İBB’den beklenen destek gelmedi.  Sosyal medyada paylaşılan son görüntü ise İstanbulluları adeta çılgına çevirecek.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sorunların çözümü için sahada olması gerekirken soluğu Sarıyer’de bir balıkçıda aldı.  Ekrem İmamoğlu’nun balıkçıda çekilen fotoğrafları, sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşıladı.  İBB Başkanı İmamoğlu’nun, daha önce İstanbul’da yaşanan krizleri kayak tatilinde karşılaması da akıllara geldi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın