Trabzonspor’da Galatasaray derbisinin kadrosu şekilleniyor

Trabzonspor’da Nwakaeme’nin negatife dönmesiyle birlikte Galatasaray’a karşı oynaması beklenirken, Abdülkadir Ömür’den kötü haber geldi. Ömür, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray’la karşılaşacak olan Trabzonspor’a, Nwakaeme müjdesi  geldi.  Anthony Nwakaeme’nin son yapılan koronavirüs testi sonucu negatif çıktı.  Nijeryalı oyuncu, bugün takımla çalışmalara başlayacak ve Galatasaray derbisinde forma giyebilecek.

Bordo-mavili takımda hücum hattının önemli isimlerinden olan Nwakaeme, bu sezon çıktığı 20 karşılaşmada 7 gol atarken 7 de asist yaptı.  Trabzonspor, Anthony Nwakaeme’nin forma giyemediği son 2 maçta 4 puan kaybetti.

ABDÜLKADİR ÖMÜR, GALATASARAY’A KARŞI YOK

Öte yandan bordo-mavililer Nwakaeme’den gelen güzel habere sevinirken, Abdülkadir Ömür’ün durumuyla ilgili de bir son dakika gelişmesi yaşandı.  Giresunspor müsabakasının 30. dakikasında oyundan çıkan Abdülkadir Ömür’ün, kasık bölgesinden sakatlandığı ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ömür, Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın