“İttifak yapmıyoruz” diyorlar ama kim inanır?

CHP’ye yaptıkları ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar “Biz bir ittifakta olmayacağız. Biz Millet İttifakı’nda da olmayacağız” dedi.

HDP Eş genel Başkanı Mithat Sancar, Halk TV’de Liderler Özel programına konuk oldu. Suat Toktaş’ın sorularını yanıtlayan Sancar, CHP’ye yaptıkları ziyarete dair açıklamalarda bulundu. “Biz Millet İttifakı’nda olmayacağız” vurgusunda bulunan Sancar, şu ifadeleri kullandı:

“BİZ MİLLET İTTİFAKI’NDA OLMAYACAĞIZ”

“Herkes erken seçim istiyor. Tabi en önemli etken burada şüphesiz Meclis’te en fazla milletvekili sayısına sahip olan ana muhalefet partisi CHP’dir. Burada yaptığımız görüşme son derece verimliydi. Erken seçimi mecliste zorlamanın formüllerini heyetlerimiz görüşecekler. Bu konuda karar aldık. CHP de Millet İttifakı ortaklarıyla bunları görüşecek. Biz bir ittifakta olmayacağız. Biz Millet İttifakı’nda da olmayacağız. Seçimde de ortak adayı beraber belirlersek aday çıkarmayız.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın