Mevsimler değişir ama Mehmetçiğin amacı asla değişmez

Kars, Şırnak ve Diyarbakır’ın karlı dağlarında görev yapan Mehmetçik, teröristlere göz açtırmıyor. Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesabından o anlara ait kareleri paylaştı.

Yaptığı başarılı operasyonlarla terörün kökünü kazıyan Türk Silahlı Kuvvetleri, her şartta göreve hazır olduklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Ülkede huzur ve güvenin temeli olan Mehmetçik, zorlu kış şartlarına rağmen görevine kararlılıkla devam ediyor. Karlı dağlarda ve zor bir coğrafyada görev yapan Mehmetçik, teröristlere gece-gündüz göz açtırmıyor. Sarp dağlar ve karlı arazilerde teröristlerin korkulu rüyası olan Mehmetçiklerin o anları ise Instagram üzerinden paylaşıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın resmi Instagram hesabından, Mehmetçik’in fotoğrafları paylaşıldı.  Kar kalınlığına ve soğuk havaya rağmen görevinden vazgeçmeyen Mehmetçik; Kars, Şırnak ve Diyarbakır’da teröristlere nefes aldırmıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı’ndan paylaşılan o karelerin altına ise şu not düşüldü; “Mevsimler değişir, amacımız değişmez. Ara, bul, yok et. Terörle mücadele operasyonlarımız aralıksız devam ediyor.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın