Dövizdeki düşüşü İyi Partili Durmuş Yılmaz gibi fırsata çevirenler var!

İyi Partili Durmuş Yılmaz’ın yaptığı açıklamanın ardından bu sabah döviz kurlarındaki düşüşü fırsata çevirmek isteyenler döviz kuyruğuna girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün ekonomiye ilişkin yeni yol haritasını anlattı, bir anda döviz kurları yerle bir oldu. 18’lere kadar çıkan dolar, 12’ye düştü, euro da ona eşlik etti. Doların düşmesiyle de vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde döviz bürolarına gitti.

Döviz bozdurmaya çalışanlarla, almak isteyenler arasında kısa kısa tartışmalar yaşanırken; büroların önünde zaman zaman kuyruk oluştu.  İstanbul’daki döviz bürosu önünde kendisini görüntüleyen kameraya yönelen bir kadın ise önce “Hayırdır, niye çekiyorsunuz?” dedi, sonra derdini anlattı.

Döviz almaya geldiğini söyleyen kadın, “Yukarı çıkınca bozuyoruz, aşağı inince alıyoruz. Şimdi alacağım. Bir ay önce almıştım, bozdum, tekrar alıyorum.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın