İstanbul Esenyurt’taki yangın faciasında 4 çocuk hayatını kaybetti

İstanbul Esenyurt Üçevler Mahallesi’nde 3 katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangında 4 çocuk yaşamını yitirdi.

Esenyurt, Üçevler Mahallesinde saat 02.00 sıralarında, Suriye uyruklu ailenin yaşadığı Üçevler Mahallesi 887. Sokak’taki binanın bodrum katında bulunan dairede elektrikli sobadan kaynaklanan yangın çıktı.

Bodrum katından dumanlar çıktığını gören vatandaşlar, durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada yangın çıkan dairede yaşayan bir kadın kendisini güçlükle dışarıya atarken bir çocuğunu da vatandaşlar kurtardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri bodrum kattaki yangına müdahale etti.

İtfaiye ekipleri dairede yaptığı incelemede 4 çocuğun cenazesiyle karşılaştı. Polis ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekti. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.  Yangın sırasında bir kadın ve bir çocuk itfaiye ekiplerince kurtarılarak Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Feci olayda hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belli oldu.  Hayatını kaybeden çocukların isimlerinin; Besme Hammud (5), Şahin Hammud (9), Ahmet Hammud (9) ve Selva Hammud (1) olduğu öğrenildi.  Anne Fatma Hammud (39) ve Sakkar Hammud (2) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın