Bakan Pakdemirli: Türkiye’nin döviz artışı dışında ekonomik meselesi yok

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’nin ekonomide hak ettiği konumda olmadığını  belirterek,”Sadece biraz daha sabır. Türkiye ekonomide hak ettiği konumda değildir.”dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi’nin kapanış toplantısına katılmak üzere gittiği Erzurum’da AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.  Bakan Bekir Pakdemirli, ziyaret sırasında ekonomi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Türkiye’nin gündeminin zor bir gündem olduğunu ifade eden Bakan Pakdemirli, “Terör de bitti bitecek durumuna gelmiştir. Türkiye zor bir coğrafyada olmasına rağmen 21’inci yüzyılda dünyanın ve bölgenin zenginliğinden daha fazla pay alabilecek bir ülkedir. Sadece biraz daha sabır. Türkiye ekonomide hak ettiği konumda değildir.

Türkiye’de ekonomik değerlerinin hepsinde döviz dışında ana meselesi yok gibi gözüküyor. Cuma günü bütçeye gittiğimde, bütün partiler hizmet için var ama AK Parti’ye Türkiye’nin bir kez daha ihtiyacı olduğunu anladım.

Muhalefetin bizi konuşturmamak dışında hiçbir vizyonları yok. Eleştirebilecekleri konum yok. Bizlere bağırmak, çağırmak dışında, hata yapmamızı beklemek, o hatanın üzerinden siyaset yapmak, kurumlarımızı yıpratmak dışında hiçbir amaçları yok. Ben de dedim ki iktidara gelemezsiniz ya ama geldiğinizi düşünün, geldiğinizde devletin kurumlarına ihtiyaç olmayacak mı? Maalesef hiçbir devlete dair görüşleri, vizyonları olmayan ana muhalefet ve onun uydularıyla karşı karşıyayız. AK Parti dışında Türkiye ile ilgili yapabilecekler konusunda doğru politikaları ve duruşları yok. 2023’e doğru giderken Erzurum’da tekrar bayrağı ele alarak, kapı kapı gezelim.” açıklamalarında bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın