Kurum, CHP’ye sordu: 25 yıldır İzmir’de yaptığınız bir projeyi söyleyebilir misiniz?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Meclis kürsüsünde CHP’li vekillerin yüzlerine “25 yıldır yönettiğiniz İzmir’de yaptığınız bir projeyi söyleyebilir misiniz” dedi.

Meclis Genel Kurulu’nda bugün Sağlık Bakanlığı, Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görüşmeleri yapıldı.

Görüşmelerde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kendisine “Şimdi bize 3 yıldır bakansınız, ne değişti diyorsunuz. diyen CHP’lilere yanıt verdi.

“Ben neler yaptığımı anlattım, anlatıyorum.” diyen Kurum, şu ifadeleri kullandı:

“Ama soruyorum sizlere: Siz 25 yıldır yönettiğiniz İzmir’de bana bir tane başlattığınız kentsel dönüşüm projesi gösterebilir misiniz?! 3 yıldır yönettiğiniz şehirlerde kaç tane kentsel dönüşüm projesi başlattınız? Kaç tane yeşil alan projesi başlattınız? Kaç tane atık su arıtma tesisi projesi başlattınız? Siz kızıyorsunuz ama yine söyleyeceğim, 25 yılda Gazi Mustafa Kemal’in mağrur İzmir’ini mağdur İzmir yaptınız.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın