Bakan Pakdemirli: Yangınları biz çıkarmadık, söndürmek için canlar verdik

Bekir Pakdemirli, TBMM kürsüsünde orman yangınları ile mücadeleye ilişkin eleştirilere, ”Yangınları biz çıkarmadık, söndürmek için can verdik. Bir Fatiha okumayı öğrenin önce” yanıtını verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda Tarım ve Orman Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı 2022 bütçeleri görüşülmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınları ile mücadeleye ilişkin eleştirileri yanıtladı.

Pakdemirli, “Yangınları biz çıkarmadık, söndürmek için can verdik. Bir Fatiha okumayı öğrenin önce, önce bir Fatiha okuyun da ondan sonra konuşalım. Hiçbiriniz o cenazelerde yoktunuz” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kürsü konuşmasında milletvekillerinin sorundan bahsettiğini ancak çözüm önerilerini sunmadığını dile getirdi.  Bakan Pakdemirli, “Elbette, çok da faydalandık ama özellikle hatiplerin konuşmalarının daha analitik, daha sonuca yönelik veya eksiklikler varsa, eksiklikleri de çözüm önerileriyle beraber ortaya koyacak bazı çözümler bekledik, bekledim işin açıkçası ama genel itibarıyla maalesef bunu göremedim” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın