İzmir’de bazı iş yerlerini su bastı

İzmir’de etkili olan sağanak sebebiyle Kemeraltı Çarşısı’ndaki iş yerleri sular altında kaldı. Caddelerde biriken yağmur suları trafiği de olumsuz etkiledi.

Meteoroloji’den turuncu kodla uyarı yapılan İzmir’de sağanak yağış etkisini gösteriyor.  Kent genelinde öğle saatlerinde başlayan yağış, Konak ve Karabağlar ilçelerinde olumsuzluklara neden oldu.  Zaman zaman gök gürültüsüyle birlikte şiddetlenen yağış, özellikle ana caddeler ve Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda esnafı zor durumda bıraktı.

Çarşıda Manifaturacı esnafının yoğun olduğu sokak, sular altında kaldı. Tıkanan rögarlar nedeniyle sular dükkanların içine kadar girdi.  Esnaf, ellerine kova, kürek ve fırçaları alarak suları dükkanlarından boşaltmaya çalıştı.

“HER YIL ÇARŞI BU SORUNU ÇEKİYOR”

Kemeraltı Çarşısı’nda 15 yıldır esnaflık yapan Aytaç Karaca, “Her yıl çarşı bu sorunu çekiyor. Sorun var. Bir çok yere başvurduk ama çözüm bulamadık. Bu su baskınları işimizi de etkiliyor. Her yağmurda çarşıda hayat felç oluyor.” dedi.

TRAFİKTE SAĞANAK ÇİLESİ

Yağmur suları, bazı caddelerde su birikintilerine de neden olurken, bu nedenle ana caddelerde zaman zaman yoğun araç trafiği oluştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın