Kılıçdaroğlu: CHP, Şanlıurfalıları biraz görmezden geldi

Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı Şanlıurfa Dernekler Buluşması’nda partisi adına özeleştiri verdi. CHP lideri, “Cumhuriyet Halk Partisi, Şanlıurfalıları biraz görmezden geldi.” dedi.

Yarınki Şanlıurfa gezisi öncesinde bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep Şanlıurfalılar Platformu’nun düzenlediği programa katıldı.

Gaziantep Şanlıurfalılar buluşmasına platform derneklerinin başkanları, CHP’li milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, siyasetin vatandaşı ayrıştırma ve bölme aracı olmadığını belirterek, “Artık bizim helalleşmemiz lazım. Çok bölündük ve ayrıştık artık helalleşmeliyiz” dedi.

Kılıçdaroğlu etkinlikte yaptığı konuşmada partisi adına özeleştiri verdi.

Kılıçdaroğlu, Şanlıurfalıların dışlandıklarını söyleyerek partisi adına “Eğriye eğri, doğruya doğru. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfalıları biraz görmezden geldi. Belki de hiç görmezden geldi.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın