Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun el hareketine: Türkiye böyle bir edepsizlik daha görmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis kürsüsünde yaptığı el hareketiyle tartışılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “Genel Kurul, edepsizlik örneğiyle sarsıldı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katar ziyareti nedeniyle ertelenen Kabine Toplantısı; asgari ücret, fahiş fiyatlar, diplomatik temaslar ve salgın konu başlıklarıyla gerçekleştirildi.  Toplantı sonrası millete seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meclis kürsüsünde yaptığı el hareketine değinerek başladı.

Kılıçdaroğlu’nun el hareketini “edepsizlik örneği” olarak nitelendiren Erdoğan, şunları söyledi: “Türkiye, şehit yakınlarına galiz küfürle eden bir milletvekilinin şokunu atlatamamışken, bu defa da Genel Kurul’da yaşanan bir başka edepsizlik örneği ile sarsılmıştır. Üstelik bu edepsizlik Meclis’in ikinci büyük partisinin genel başkanı tarafından gerçekleştirilmiştir. Milleti kendi yalanlarıyla kandırabileceğini sananların egolarıyla geldikleri nokta burasıdır. İktidarın sadece hayalini kurmakla bile bu derece kendini kaybedenlerin, ülkenin başına neler getireceğini takdirini milletimize bırakıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin asaletine, nefasetine, nezaketine, nefasetine, izzetine velhasıl bu yüce kurumun faziletine uygun davranışlar sergilemeye davet etmek de bizim görevimizdir. Herkesi yüce Meclis’in faziletine uygun davranmaya davet ediyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları; BAE ile başlattığımız yeni dönemi daha da ileriye taşıyacağız. Türkiye’nin kurtuluşunu küresel çıkar odaklarının güdümündeki reçetelerde değil yatırımlarda, istihdamda, üretimde, ihracatta, cari fazlada görüyoruz. Hedefimiz yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyümedir. Enerji ve gıda fiyatları bir süre sonra inanıyorum ki bir dengeye oturacaktır.  Milletimizden bize güvenmesini ve sabırlı olmasını istiyoruz.

Düşük faiz ve dengeli kur ile üretimi ve istihdamı adım adım ileri taşıyacağız. Amacımız kalıcı refah sağlamaktır. “

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın