Çinli araç paylaşım uygulaması Didi Global Inc., ABD Borsalarından çekilmek için hazırlıklara başladı. Çin'in en büyük şirketlerinden araç paylaşım uygulaması Didi Global Inc., ABD borsalarından çekilmeye hazırlanıyor. Şirket Hong Kong piyasasında hisse satışı için de çalışmalarını başlatacak. Şirket, Çinli şirketlerin Amerika borsalarında kote olmasına karşı çıkan Çinli regülatörlerin talebi doğrultusunda adım atmış oldu. Yönetim kurulundan yapılan [...]

Çinli dev şirket ABD borsalarından çekiliyor

Çinli araç paylaşım uygulaması Didi Global Inc., ABD Borsalarından çekilmek için hazırlıklara başladı.

Çin’in en büyük şirketlerinden araç paylaşım uygulaması Didi Global Inc., ABD borsalarından çekilmeye hazırlanıyor. Şirket Hong Kong piyasasında hisse satışı için de çalışmalarını başlatacak. Şirket, Çinli şirketlerin Amerika borsalarında kote olmasına karşı çıkan Çinli regülatörlerin talebi doğrultusunda adım atmış oldu.

Yönetim kurulundan yapılan açıklamada şirketin New York Borsası’nda işlem gören Amerikan Depo hisselerini kottan çekmek için başvurması ve Hong Kong Borsası’nda hisse satışına gitme konusunda işlemleri başlatması için yetkilendirdiği duyuruldu.

Bu süreçte ABD hisselerinin, uluslararası çapta kabul edilmiş diğer bir borsada serbestçe işlem görebilir hisselere çevrilebilir olması sağlanacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın