Kocaeli’de başıboş pitbul dehşeti! 5 öğrenciyi yaraladı!

Darıca ilçesinde bir lisenin bahçesine giren pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu hafif yaralanan 5 öğrenci, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bir facianın eşiğinden dönüldü.

Okul saatleri içerisinde lisenin bahçesine bir anda beslenmesi yasaklanan pitbull cinsi köpek girdi.

Korku ve panik içerisinde etrafta koşturan öğrencilerden bir kısmı, köpek tarafından hedef alındı.

Korkuyla etrafa koşuşan öğrencileri kovalayarak yakaladığını ısıran pitbull, M.O., P.A., T.A.,S.S., ve A.S., isimli 5 öğrenciyi yaraladı.

Olayın ardından yetkililer durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ve Darıca Belediyesi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ÖĞRENCİLER HASTANEYE KALDIRILDI

Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan öğrencilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra yaralı öğrenciler, ambulansa alınarak tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

KÖPEK BARINAĞA ALINDI

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, olay yerine gelen Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Sağlığı ve Refahı Ekibi, köpeği yakalayarak barınağa götürdü.

ÖĞRENCİLERİ ISIRDIĞI ANLAR KAMERADA

Öte yandan köpeğin bir kızı kovalayıp ısırdığı anlar ve diğer öğrencilerin panikle kaçıştığı anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

ÖĞRETMEN, KÖPEĞİ İZLEYEN ÖĞRENCİLERE VURDU

Görüntülerde bir öğretmenin elinde beyzbol sopası olması ve bu sopayla çocukları korumaya çalışmak yerine köpeği izleyen bazı öğrencilere vurmaya çalışması ise dikkat çekti.  Öğrencilerin büyük bir kısmıysa okul binasına kaçarak köpekten kurtuldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın