Cübbeli Ahmet Hoca’dan “Doların yeri dolar, vatanın yeri dolmaz” yorumu!

Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medya hesabından 2018 yılında yaptığı dolar yorumu “Doların yeri dolar, vatanın yeri dolmaz” mesajıyla yeniden yayınladı.

Son zamanlarda döviz kurlarında yaşanan hareketlilik, çeşitli yorumlara neden oluyor.  Cübbeli Ahmet Hoca da konuyla ilgili 2018 yılında Show Haber’e yaptığı dolar açıklamasını yeniden paylaştı.  “Doların yeri dolar, vatanın yeri dolmaz” başlığıyla paylaştığı videoda, Cübbeli Ahmet Hoca şu ifadeleri kullandı:

“BİZİM HİÇ Mİ GÜNAHIMIZ YOK”

“Kafirler bizimle uğraşıyorlar. Bizim hiç mi günahımız mı suçumuz yok. Biz neyi değiştirdik de ekonomi değişti? Çok günahlar var. Memlekette görüyorsunuz. Haksızlık, eziyet, kadın cinayetleri… Ne yapacak bu insanlar Allah’a dönecek, tövbe edecek. Bir kuruş dolarım yok. Vallahi yok”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın