Belediye Başkanı Fatma Şahin bağlama çalıp türkü söyledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in türkü söylediği anlarda kameralar da kayıttaydı. Başkan Şahin, türküden sonra fıstık esprisi yaptı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Bey Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, enstrüman seslerinin geldiği bir müzik mağazasını da ziyaret etti.

Bağlama ve darbuka çalan esnafa katılan Şahin, halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu’na ait “Uzun İnce Bir Yoldayım” adlı eseri seslendirerek, bölge esnafının müzik şölenine ortak oldu.

Türkü bitiminde konuşan Fatma Şahin şu sözlerini dile getirdi;

“Çok muhteşem bir müzik şöleniydi, anında şu eğlenceyi anca bir Antepli yapardı, bu da anca fıstık yiyince oluyor, fıstık yemeden olmaz” dedi.

TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDULAR

Ünlü halk ozanı Aşık Veysel’in eserini icra ederken Başkan Şahin’e eşlik eden esnaf Taner Aka, Hayri Güvenç, Müslüm Polat ve Murat Karayaz, bu sürpriz müzik şölenine katılımlarından dolayı Büyükşehir ekibine ve Başkan Şahin’e teşekkür ettiler.

Ziyarette Başkan Şahin’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erdem Güzelbey, Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Gazi Kördeve ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) Daire Başkanı Serdar Murat Gürsel yer aldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın