Akalın, “O.. çocuklarını beslemek zorunda değiliz.”

Minik Müslüme’nin günler sonra bulunan cansız bedeninin ardından Demet Akalın, “O.. çocuklarını beslemek zorunda değiliz.” diyerek tepki gösterdi.

10 Kasım’da Mersin’in Gülnar ilçesinde, 2 buçuk yaşındaki Müslüme Yağal kayboldu.

Yörük ailenin kızı Müslüme, çadırın yanındaki bisikletiyle oynarken bir anda ortadan kaybolmasının ardından oluşturulan ekipler tarafından günlerce arandı.

Minik Müslüme’nin bugün cansız bedeni bulundu.

Aranan 12 kilometrelik vadinin bir tepesinde cansız bedeni bulunan Müslüme’nin cenaze haberi yürekleri burkarken, tepkiler de büyüdü.

Yapılan açıklamada, bir bebeğin 8 kilometre mesafedeki tepelik alana çıkmasının mümkün olmayacağı aktarıldı.

Duruma Twitter hesabından tepki gösteren şarkıcı Demet Akalın, idam istediğini belirterek, “İdam gelsin! İdam gelsin! Bu o.. çocuklarını beslemek zorunda değiliz… Bulunmuş cansız bedeni! Allah belanızı versin ne diyeyim ya vallahi yıldık boğazıma saplandı bi ağrı!” açıklamasında bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın