İYİ Partili küfürbaz vekil Lütfü Türkkan hakkındaki fezleke Meclis’te!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, şehit yakınına küfür ve hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında hazırlanan dokunulmazlık dosyası Meclis’e geldi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte katıldığı Bingöl programında şehit ağabeyi Tahir Gürmen’e küfreden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması için harekete geçildi.

Tahir Gürmen’in suç duyursunda bulunmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırladı.  Türkkan hakkında başsavcılık tarafından hazırlanan fezleke, Meclis’e ulaştı.

Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılması için oluşturulan fezleke, Adalet Bakanlığı’na gönderildi.  Fezleke, daha sonra TBMM Başkanlığı’na gönderildi. Meclis Başkanlığı, fezlekeyi Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden kurulu Karma Komisyon’a havale etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MECLİS’TE KALAMAZ

Lütfü Türkkan’ın şehit ağabeyine küfür etmesi sonucu oldukça öfkelenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, “Meclis’te kalamaz” diyerek “Kimse şehitlerimizin bacılarına hakarette bulunamaz. Onların alnını karışlarız, gereken yapılacak.” demişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li bazı belediyeler artık hizmetle değil, akraba atamalarıyla haber oluyor!

Yakın akrabalarını belediyelerde üst düzey göreve getiren CHP başkanların sayısı her geçen gün artarken, son …

Bir yanıt yazın