Başkan Erdoğan: Meral hanım Lütfü’yü kovamıyorsa ona katılıyor demektir

Meral Akşener’in şehit ailesine küfreden Lütfü Türkkan hakkında yapması gerekenin vekilliğine son vermesi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yapamıyorsa bu demektir ki ona iştirak ediyor” dedi.

Bingöl’deki esnaf ziyareti sırasında kendisine “HDP ile ne yapıyorsunuz” diyen şehit ağabeyine “Senin bacını s…” şeklinde küfreden İyi Parti Lütfü Türkkan, skandal bir olaya imza atmış, birçok siyasi isim ve şehit aileleri tarafından tepki toplamıştı.

Yaşanan tepkilerin ardından İyi Parti lideri Meral Akşener’in partiden ihraç etmesi beklenen Lütfü Türkkan, yaptığı yazılı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkkan’ın şehit ailesine küfrünün yenilir yutulur bir şey olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Bir şehit ailesine bu şekilde küfretmesi, yenilir yutulur bir şey değildir. Partisinin başındaki hanımefendinin yapması gereken, milletvekilliğine son vermektir. Yapamıyorsa bu demektir ki ona iştirak ediyor.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın