Başkan Erdoğan Akşener’e seslendi: Lütfü Türkkan ihraç edilmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İyi Parti Lideri Meral Akşener’e seslenerek şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan’ın ihraç edilmesi gerektiğini vurguladı.

Bingöl’de bir şehit ağabeyine “Senin bacını s..rim.” diyerek küfreden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, grup başkanvekilliği görevinden istifa ederken, vekillikten de istifası bekleniyor.  Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lütfü Türkkan’a özel hazırlattığı videoyu izleterek, şu ifadeleri kullandı:

“Gördüğünüz gibi neresinden tutsanız tutun rezillik, terbiyesizlik, saygısızlık, alçaklık olan bir skandalla karşı karşıyayız. Kardeşinin gencecik bedeninin PKK tarafından paramparça edilen şehit yakınına bacısına en ağır hakaretleri etmesi insanlığa sığmaz. Bu kişi, önce şehit yakınını suçlamaya çalıştılar, sonra her şey belgeyle ortaya konunca kabul etmek zorunda kaldılar.

Şehitliği anlayamamış olan bu kişinin parlamento çatısı altında yeri olmaması lazım. Kaldı ki başında bir bayan genel başkanın olduğu bu partide bir şehidimizin bacısına küfredilmesinin karşısında genel başkan bayanın buna tahammül etmemesi gerekir, bu zatı partisinden ihraç etmesi gerekir. Ama ne yazık, genel başkan vekilliğinden ihraç etmişler. Kimi kandırıyorsunuz ya?! Al birini vur ötekine. “

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Bir yanıt yazın