Şehit abisine küfreden İYİ Partili Türkkan bu gün açıklama yapacak!

Şehit ağabeyine ettiği küfürden sonra vatandaşın tepkisini üzerine çeken Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 6 Kasım Cumartesi saat 12.00’de İstanbul İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yapacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve heyeti, Bingöl’de esnaf ziyaretlerinlerde bulundu. Esnafları dolaşan Akşener’e şehit ağabeyi Tahir Gümren, “Benim kardeşimin bütün vücudu parçalandı. Günlerce ayaklarını aradılar. HDP’yi, Selo’yu savunan bir kadın bu. Evet bu savunuyor. Kahvaltıya gidiyordu.” sözlerle tepki gösterdi.

Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tepki üzerine olay yerinden uzaklaştırılan Gümren’in yanına gelerek “Senin bacını si…” gibi ağıza alınmayacak hakarette bulundu.  Gümren’e yapılan bu davranışa vatandaştan sert tepki gelince Türkkan, “Küfretmedim, sarılıp yürüdüm” dedi.

Gerçekleşen bu olayların ardından Akşener’in şehit ağabeyine küfreden vekili Türkkan’a nasıl tepki göstereceği merak konusu olurken, Türkkan’ın 6 Kasım Cumartesi saat 12.00’de İstanbul İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yapacağı bildirildi.  Yaşanan bu gelişmelerin ardından kulislerde Türkkan’ın istifa edeceği konuşuluyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın