İzmir’de sosyal medyada provakatif muz paylaşımı yapan 8 Suriyeliye gözaltı!

Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyada muz yedikleri videoları paylaşan 11 Suriyeliden sonra 8 Suriyeli daha yakalandı.

Türkiye’de yaşayan Suriye uyruklu kişiler, geçtiğimiz günlerde bir sokak röportajındaki “Ben muz yiyemiyorum, siz kilolarca muz alıyorsunuz?” söylemi üzerine sosyal medyada provakatif paylaşımlarda bulunmuştu.

Görüntülerde sırayla muz yiyen Suriyeliler, herkesin tepkisini çekmişti. İstanbul polisi görüntülerin ardından harekete geçerek operasyonla 11 kişiyi yakalamıştı.  Olaya ilişkin son operasyon ise İzmir polisinden geldi.

İZMİR’DE DE 8 SURİYELİ YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘muz’ paylaşımlarında bulunan 1’i yaşı küçük olmak üzere 8 kişiyi yakaladı.  Yaşı küçük şüpheli, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından ‘kamu düzeni ve güvenliğini tehdit eden yabancı şahıslar’ kapsamında sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın