İzmir’de polisten kaçak, mescide sığınan uyuşturucu taciri yakalandı

Polis kontrolünden kaçan şahıs, girdiği mescitte yakayı ele verdi. Namaz için toplanan cemaat ise yaşananları şaşkınlıkla izledi.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde polis ekipleri, uyuşturucu satıcısının peşine düştü.  Dün saat 13.00 sıralarında ilçe merkezinde bulunan bir mescitte meydana gelen olayda, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, hareketlerinden şüphelendikleri E.O. isimli şahsı kontrol etmek istedi.

Bu sırada E.O., polis ekiplerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bir mescide girerek cuma namazı kılan cemaatin arasına karışan şüpheli, polis ekiplerinden kaçamadı.  Kıskıvrak yakalanan E.O., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Yapılan üst aramasında bir miktar uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, cemaat, yaşananları şaşkınlıkla izledi.  Olan biten hakkında konuşan Özcan Kavacık, yaşadığı ilginç anları anlattı.  Kavacık, “Daha önce hiç yaşamadığımız ve belki de yaşamayacağımız bir olay yaşadık. Namazın ardından selamlarımızı verirken, önümüzden birisi koşturuyor, arkasından da polis koşturuyor. Hayatımızın şokunu yaşadık o esnada. Biz o esnada neler olduğunu bilmiyoruz ve şaşkınlıkla izledik. Daha sonra öğrendik ki polisten kaçan bir şüpheliymiş. Yakaladı polislerimiz orada hemen. Allah polislerimize zeval vermesin.” açıklamasında bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın