Heykel deyince CHP’li belediye başkanları akla gelir!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Rusya-Türkiye Dostluk Parkı’na yerleştirilmek üzere kendilerine hediye edilen Lev Tolstoy büstünün açılışını yaptı.

CHP’li belediyelerin heykel açılış törenleri gündemden düşmüyor.  Antalya’da CHP’li Muratpaşa Belediyesi bu kez hediye edilen heykelin açılışını yaptı. Türkiye ile Rusya arasındaki dostluk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla Çağlayan Mahallesi’nde Muratpaşa Belediyesi’nce Rusya-Türkiye Dostluk Parkı oluşturuldu.

Park ve parkta bulunan ünlü yazar Lev Tolstoy’un büstü bugün açıldı.  Açılışa Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve çok sayıda Antalya’da yerleşik yaşayan Rus katıldı.  Törende konuşan Uysal, “Rusya, komşularımız içerisinde en geniş nüfusa ve topraklara sahip ülke. İlişkilerimizin de çok güçlü olduğu bir ülke. O yüzden bizim için ayrı bir yeri var. Bütün Rus komşularıma, iyi komşulukları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rusya Uluslararası İşbirliği Derneği, Türkiye Dostluk Derneği ve Kültürlerarası Diyalog-Birleşik Dünya Fonu tarafından hediye edilen ünlü yazar Lev Tolstoy’un büstünün açılışı gerçekleştirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın