2023 vizyonu bunlar! Beyaz Tv muhabirine saldırı anları! KINIYORUZ!…

Mansur Yavaş’ın beraberindeki grup ve korumaları, kitre bebek skandalıyla ilgili soru sormak isteyen Beyaz TV muhabiri İsmail Çanak’a saldırdı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından Başkan Mansur Yavaş’ın memleketi Beypazarı’daki Beypazarı Kent Müzesi’ne bağışlanmak üzere 44 adet kitre bebek alındı.  Belediye tarafından alınan oyuncak biblo bebeklere fahiş bir fiyat ödendiği ortaya çıktı.

44 BEBEĞE 366 BİN LİRA

İhale yoluyla satın alınan ve piyasada 150 ile 700 tl arasında değişen 44 bebeğe belediyenin 366 bin lira ödedeği anlaşıldı.

SORU SORULUNCA ÇILGINA DÖNDÜLER

Mansur Yavaş, dün Beypazarı Kent Tarihi Müzesi’nin açılışına katılmıştı. Beyaz TV muhabiri İsmail Çanak, Yavaş’a bu vurgunu sormak istedi.Yavaş’a yöneltilen soru beraberindekileri kızdırınca ortalık karıştı. Çatak, Mansur Yavaş’ın beraberindeki kalabalık grubun ve korumalarının saldırısına uğradı.

O ANLARIN KAMERA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

O anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kalabalık bir grubun Çatak’ı köşeye sıkıştırarak dakikalarca şiddet uyguladığı görülüyor. BİR MEDYA KURULUŞU OLARAK HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN BU ÇİRKİN SALDIRIYI NEFRET VE ŞİDDETLE KINIYORUZ!

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın