Besle kargayı oysun gözünü! Reza Zarrab’ın yeni adı ve sevgilisi ortaya çıktı!..

ABD’deki banka davasından sonra kayıplara karışan Reza Zarrab, adını Aaron Goldsmith olarak değiştirip yeni sevgilisiyle görüntülendi.

8 Aralık 2017’de New York’ta Halkbank davasında Türkiye aleyhinde ifadeler veren Reza Zarrab’dan uzun bir süre haber alınamamıştı.  Amerika’da tutuklanan Zarrab, itirafçılığı sonrası tahliye edilip ABD’nin güvencesi altında kayıplara karıştı.

26 yaşında Türkiye’ye gelerek ünlü sanatçı Ebru Gündeş’le evlenen Zarrab, dava sürerken de Gündeş’ten boşanmıştı.  FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen TR724’ün yazarı Adem Yavuz Arslan’ın iddiasına göre Zarrab’dan haber var.

Adını Aaron Goldsmith olarak değiştiren Zarrab’ın, Miami’deki yeni hayatının görüntüleri paylaşıldı.  Paylaşılan görüntülerde, Zarrab’ın yeni bir sevgilisi olduğu da ortaya çıktı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın