İsrailli bakandan şok açıklama: İran ile çatışmamız an meselesi

İsrail Finans Bakanı Avigdor Liberman, haber sitesine yaptığı açıklamada, çok uzak olmadığını ima ederek ülkesinin İran ile çatışmasının “an meselesi” olduğunu söyledi. İsrail Finans Bakanı Avigdor Liberman, İran ile çatışmanın “an meselesi” olduğunu ileri sürdü.

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, Liberman, Walla News haber sitesine yaptığı açıklamada, İsrail ile İran arasındaki gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İran ile 2015’te imzalanan nükleer anlaşmanın yenilenmesi için yapılması planlanan müzakerelere değinen Liberman, “Hiçbir diplomatik süreç veya anlaşma İran’ın nükleer programını durduramaz.” dedi.

Açıklamalarında İran’ı hedef alan Liberman, “İran ile çatışma an meselesi, bu da çok uzak değil.” ifadesini kullandı.

İsrail’in Kanal 12 televizyonunda 18 Ekim’de yer alan haberde, İsrail yönetiminin, İran’ın nükleer tesislerine saldırı kabiliyetini artırmak için 5 milyar yeni İsrail şekeli (yaklaşık 1,53 milyar dolar) fon ayırdığı iddia edilmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın