Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu ile Erdoğan bir araya geliyor

Halk TV yayınına katılan gazeteci Veysi Dündar, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapacağı öne sürdü.

2023 hazırlıklar devam ederken, hangi partiler arasında ittifak kurulup kurulmayacağı belirsizliği de devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun politikaları, parti tabanını ikiye bölerken konuyla ilgili önemli gelişmeler de yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı’nın taraflarıyla bir araya gelen Karamollaoğlu’nun önümüzdeki hafta içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceği iddia edildi.

Halk TV’de Ayşenur Arslan’ın programına katılan gazeteci Veysi Dündar, “Karamollaoğlu ne teklif edilirse edilsin kabul etmeyecek ama bir görüşme olacak. Temel Karamollaoğlu böyle bir talebini iletmişti. Erdoğan ile Karamollaoğlu’nun bir hafta içinde görüşmesi söz konusu” açıklamasında bulundu.

Karamollaoğlu daha önce yaptığı açıklamada, “AK Parti’yle ittifak yapılabilir mi? Yapılabilir. Hangi şartlarda? Doğru bulmadığımız politikalarını değiştirmesi şartıyla. Biz birinci mesele olarak Türkiye’de kavganın ortadan kalkması, kargaşanın kalkması, mutlaka diyalog ortamının oluşması gerekir dedik” ifadelerini kullanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın