A Millilerimiz, Norveç’le berabere kaldı:1-1

Dünya Kupası Elemeleri’nde Norveç’i ağırlayan A Milli Takım, evinde 1-1 beraberlikle ayrıldı.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu yedinci maçında A Milli Futbol Takımımız, Norveç’i konuk etti.  Ay-yıldızlı ekibimizin yeni teknik direktörü Stefan Kuntz yönetimindeki ilk maçı olan mücadele Kadıköy’de oynandı.

Maça hızlı başlayan Milli Takım, 6. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru baskısını artıran Norveç, 41. dakikada Thorstvedt’in golüyle durumu 1-1’e getirdi.  İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve devre arasına 1-1’lik beraberlikle gidildi.

İkinci yarıya baskılı başlayan Milli Takımımız, rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yarattı. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve A Milli Takım, Norveç’le 1-1 berabere kaldı.  Bu skorla Milli Takım puanını 12’ye, Norveç ise puanını 14’e yükseltti. A Milli Takım bir sonraki maçını 11 Ekim Pazartesi günü saat 21:45’te Letonya ile oynayacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran: İsrail’in füze saldırısı olmadı

İsrail, gece yarısı İran’a misilleme yaptı. İsrail’in 3 İHA’sı İran’ın hava savunma sistemi tarafından imha …

Bir yanıt yazın