Joe Biden, Erdoğan’ı bitirmeden, kendi bitiyor! Halk desteği yüzde 38’e düştü!

ABD’de yapılan bir anket, Başkan Joe Biden’a olan halk desteğinin yüzde 38’e gerilediğini ortaya koydu.  ABD’de kanlı Kongre baskını ve koronavirüs salgını gölgesinde göreve başlayan Başkan Joe Biden’a olan destek her geçen gün zazalıyor.

Quinnipiac Üniversitesinin 1-4 Ekim’de 1326 yetişkin üzerinde yaptığı ankete katılanların yüzde 38’i Biden’ı desteklediğini belirtirken, yüzde 53’ü ise Biden’ı desteklemediğini kaydetti.  Aynı üniversite tarafından geçen ay yapılan ankette, katılımcıların yüzde 42’sinin Biden’ı desteklediği göz önüne alındığında, Biden’a halk desteğinin 4 puan gerilediği göze çarptı.

‘YÖNETMEK İÇİN YETERLİ DEĞİL’ DİYENLER ÇOĞUNLUKTA

Öte yandan ankete katılanların çoğunluğu Biden’ın hükümet yönetmek için yeterli olmadığı yönünde görüş bildirdi. Biden’ın yüzde 50’nin üzerinde olan halk desteği oranları özellikle ağustosta alınan Afganistan’dan çekilme kararının ardından düşüşe geçmişti. Biden’ın oranlarının düşüşünde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve göçmenlik politikalarının da etkili olduğu belirtiliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın