Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan duygulandıran Türkiye klibi!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Türkiye’nin yanında olduğunu gösteren bir klip paylaştı. Sosyal medyada oldukça beğeni toplayan klip izleyenleri duygulandırırken, düşmanları da çatlattı.

Klipte şu sözlere yer verildi, “Ormanlarım yanıyor, dağlarım yanıyor, bahçelerim bağlarım yanıyor… Mavi yaylalarım ateş içinde. Güçlü ol Türkiye, dik dur eğilme… Yolunu gözlüyor Turan elleri… İşitsin düşman elleri bu yangın bizleri durduramaz. Bu yol hakkın yolu. Bu bizi yolumuzdan döndüremez. Dünya bir olsa Türk’ün bayrağını indiremez!”

Kardeş ülke can Azerbaycan’ın bu duygulandıran paylaşımı sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Klibi izleyen dönüp bir daha izledi. Sizin de beğeneceğinizi umuyor iyi seyirler diliyoruz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …