Altın ve gümüşü olanlar Spekülatör Tiggre’nin uyarısına dikkat!

Altın ve gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilirken, bağımsız spekülatör Lobo Tiggre’den dikkat çeken altın ve gümüş iddiası geldi.

Gümüş fiyatları artacak mı? Gümüş yükselecek mi? Altın fiyatları artacak mı? gibi sorulara cevap aranırken bağımsız spekülatör Lobo Tiggre gümüş ve altın fiyatları ile ilgili olay iddialarını açıkladı.

kriptokoin’in haberine göre; altın için 3.000 dolar, gümüş için 150 dolar seviyeleri iddiasında bulunan Lobo Tiggre, geçtiğimiz seneki bazın ne kadar düşük olduğu göz önüne alındığında, bir sonraki tüketici fiyat endeksi (TÜFE) açıklamasında senelik enflasyon verileri düşebilse de aylık artışın altın fiyatlarındaki ralliyi tetikleyebileceğini ileri sürdü.

Aydan aya olan değişimin izlenmesini söyleyen Tiggre, geçen ay hiçbir şeyin ucuzlamadığını söyleyerek, aydan aya TÜFE rakamlarının ve FED’in baktığı rakamların neler olduğunu sordu. Tiggre, bunların gerçekten çok güçlü bir hikaye anlatacağını düşündüğünü söyledi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …