Açık açık dünyaya ilan etti: Türkiye’nin silahı dünyada rakipsiz

Polonya Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Politika Bürosu Başkanı Krzysztof Szczerski, ülkesinin Türkiye’den 24 adet SİHA satın almasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bayraktar TB2 ile önemli bir boşluğumuzu dolduracağız. Bu ekipman, küresel pazarda neredeyse rakipsizdir. Savaş alanında etkinliğini gösterdi. Yeni hareket fırsatları elde ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin Polonya’ya 24 adet SİHA satmasının yankıları sürüyor. Polonya Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Politika Bürosu Başkanı Krzysztof Szczerski, wPolityce isimli haber sitesine verdiği demeçlerde, Bayraktar TB2’ye övgüler dizdi.

Bayraktar TB2 alımı ile Polonya Savunma Bakanlığı’nın konseptlerinde önemli bir boşluğun doldurulacağını belirten Szczerski, şu ifadeleri kullandı:

“TÜRK EKİPMANLARI KÜRESEL PAZARDA RAKİPSİZ”

Bu dronların satın alınması, Savunma Bakanlığı’nın konseptlerindeki önemli bir boşluğu dolduruyor. Yerli sanayi bu boşluğu dolduramaz ve Türk teklifi en iyilerden biri. Bu ekipman, küresel pazarda neredeyse rakipsizdir.

Aynı zamanda, savaş alanında etkinliğini gösteren bir ekipmandır. Yeni eylem fırsatları elde ediyoruz. Türkiye, NATO’nun ve Avrupa’nın güvenliği için önemli. Çok az insan bu ziyaretin gerçekten ne ifade ettiğine ne anlama geldiğine odaklanıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Dünya ekonomisi her yıl 38 trilyon dolar gelir kaybına uğrayabilir

Dünya ekonomisinde küresel sıcaklık artışı nedeniyle 2050’ye kadar yüzde 19’luk gelir kaybı yaşanacağı ve bunun …