Adana Demirspor taraftarının Süper Lig sevinci yasakları unutturdu!

TFF 1’inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor taraftarı, takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı. Ancak tam kapanma döneminde taşkınlığa yol açan bu karşılaşmanın yapılması tepkilere yol açtı.

Karşılaşmanın ilk yarısının tamamlanmasının ardından araçlarına binen taraftarlar, Adana genelinde konvoy yaptı. Yaya olarak da bir araya gelen taraftarlar, pandemi yasaklarını dinlemeden davul ve zurnacıların eşliğinde doyasıya eğlenirken, sanki yasakları unutmuş gibilerdi.

Polis ekipleri, taraftarlara kısıtlama kararlarını hatırlatıp, evlerine dönmelerini istedi. Bir süre meşaleler yakıp, birbirlerine sarılarak şampiyonluğu kutlayan taraftarlar, ekiplerin uyarılarıyla dağılmaya başladı.
Öte yandan şampiyonluk sevincinin gençler arasında taşkınlığa yol açabileceğinin hesaplanmadan ligin oynatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Sevinçle üzüntü bir arada olmamalıydı. Yasakları getirenler, ligde şampiyonluk taşkınlığını hesaplamadan maç oynatmalarını doğru bulmuyoruz” dediler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …