Akşener’den darbe imalı bildiriye “Kişisel fikrim zevzeklik” tepkisi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bazı emekli amirallerin yayımladığı bildiriye tepki göstererek,”Bugün ortaya çıkan meseleyi çok ciddiyetle ve aynı zamanda manidar bularak takip ettik. Suni gündem oluşturmaya çalışanların ortaya koyduğu perdeyi derhal indirecektir.” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bazı emekli amirallerin yayımladığı bildiriye tepki gösterdi. Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:  Kişisel fikrim, bu bir zevzekliktir. Bu zevzevlikten Türkiye çok çekti
Buradan herkese sesleniyorum: Herkes görevini işin başındayken yapmalıydı. Bu arkadaşlarımız görevdeyken Yunanistan’ın işgal ettiği adalara karşı herhangi bir tavır görmedim. Siyaset, siyasetçi tarafından yapılır.
Darbe çağrıştıracak, gerçek gündemi örtecek herhangi bir yolun oluşmasına sebep olamazlar. Böyle bir hakları da yoktur, hadleri de yoktur.
Bugün ortaya çıkan meseleyi çok ciddiyetle ve aynı zamanda manidar bularak takip ettik. Suni gündem oluşturmaya çalışanların ortaya koyduğu perdeyi derhal indirecektir. İYİ Parti demokrasinin yanında olmaya devam edecektir.  İYİ Parti, siyaset kurumunun yerine geçmeye çalışan herkesin karşısında olacaktır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …