YSK başvuru ücretlerine zam geldi, veliler ayaklandı!

ÖSYM’nin bu sabah YKS 2021 sınav başvurularını erişime açmasının ardından, sınav ücretlerine yapmış olduğğu yaklaşık yüzde 30 oranındaki zam sosyal medya gündemine oturdu.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi bu sabah YKS 2021 sınavına başvuruları erişime açtı. Başvuru yapmak için sisteme giren öğrenciler ile veliler sınav fiyatına gelen zammın şokunu yaşadı.

Sosyal medyada tepkilerini göstermek isteyen veliler ile öğrenciler, yeni sınav fiyatları hakkında komik tweetler paylaştı. Geçen sene 70 TL olan sınav ücretinin bu yıl 90 TL’ye çıkması ile yükselen tepkiler sosyal medya gündeminde 1. sıraya oturdu. İki oturum toplamında 180 TL ödeyecek olan öğrenciler, isyan etti. Tepkilerini dile getiren veliler, “Memur ile emekliye oldukça cimri davranan devlet yetkilileri konu kendisi olunca oldukça cömert davranıyor. Zaten pandemiden dolayı zor geçiniyoruz. “dediler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Emeklilere 9 maddede yeni destekler geliyor

Hükümet, emeklilere hane halkı gelirine ve yaşanılan bölgeye göre değişen destek formülleri üzerinde çalışıyor. Yakında …