MHP Lideri Bahçeli: Orduya satılmış demek vatana ihanettir

Türk ordusuna ‘satıldı’ diyen CHP’li Başarır’a bir tepki de MHP lideri Bahçeli’den geldi. Bahçeli, ‘Orduya satılmış demek bir defa vatana ihanettir. Hiç kimse bu katıksız ihanete demokrasi maskesi takmasın.’ dedi.

Türk ordusuna ‘Satıldı’ diyen CHP’li Başarır’a tepkiler dinmiyor. Son olarak Başarır’ın sözlerini yayınlayan kanala RTÜK tarafından ağır ceza verilmişti. MHP lideri Bahçeli de konuya ilişkin, “Orduya hakaretler sıralanırken çıtını çıkarmayan şarlatanlar, RTÜK kararından sonra neredeyse karalar bağlamışlar, özgürlük cambazlığı sahnelemeye başlamışlardır. RTÜK kararına saygı duyulmalı. Elbet üst kurulun kararına karşı yargı yolu açıktır” ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar; Şerefli ve kahraman Türk ordusuna satılmış diyenleri unutmayacağız, bu iğrençliğe paravanlık ve payandalık yapanları unutturmayacağız. Demokrasinin ardına saklanıp Türkiye’yi devirmeye azmetmiş kan içici kenelere, önemle ifade ediyorum ki, müsaade etmeyeceğiz. Bu hesabı soracağız Orduya hakaretler sıralanırken çıtını çıkarmayan şarlatanlar, RTÜK kararından sonra neredeyse karalar bağlamışlar, özgürlük cambazlığı sahnelemeye başlamışlardır. RTÜK kararına saygı duyulmalı. Elbet üst kurulun kararına karşı yargı yolu açıktır

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın