Dev derbide faul tartışması!

Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 4-3 mağlup eden Beşiktaş, rakibini 15 yılı aşkın bir süre sonra deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Ligin 10. haftasındaki mücadele öncesi rakibini Kadıköy’de son olarak 17 Nisan 2005’te 4-3 yenen Beşiktaş, bu sezon deplasmanda kazanarak bu hasretini sonlandırdı.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Cisse ile Montero’nun ikili mücadelesinde faul var mıydı yok muydu tartışmalarına son noktayı koydu. Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 4-3 mağlup eden Beşiktaş, rakibini 15 yılı aşkın bir süre sonra deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

Ligin 10. haftasındaki mücadele öncesi rakibini Kadıköy’de son olarak 17 Nisan 2005’te 4-3 yenen Beşiktaş, bu sezon deplasmanda kazanarak bu hasretini sonlandırdı.

YİNE 10 KİŞİ KALDIĞI MAÇTA TARİHİ SKORLA KAZANDI

Rakibini Kadıköy’de son olarak 2004-2005 sezonunda yenebilen Beşiktaş, yine tarihi bir galibiyete imza attı. Ligde 17 Nisan 2005’te Kadıköy’de oynanan maçta kalecisi Oscar Cordoba’nın 80. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan siyah-beyazlı ekipte, oyuncu değişiklik haklarını da kullandığı için son 10 dakikada futbolcu Daniel Gabriel Pancu kalede görev aldı. Siyah-beyazlı ekip, Fenerbahçe karşısında 10 kişi kalmasına rağmen teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde 4-3’lük bir galibiyete imza attı.

Beşiktaş, 15 yıl 7 ay sonra aynı şekilde rakibine Kadıköy’de üstünlük kurdu. Ligin 10. haftasında oynanan maçın 50. dakikasında Cyle Larin’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan siyah-beyazlı ekip, Sergen Yalçın’ın teknik direktörlüğünde sahadan 4-3 galip ayrılmasını bildi. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Cisse ile Montero’nun ikili mücadelesinde faul var mıydı yok muydu tartışmalarına son noktayı koydu. Kaynak:Takvim

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın