Başkan Erdoğan’dan ABD’ye sert S-400 çıkışı!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’den yapılan S400 açıklamasına net cevap verdi. Erdoğan, “Sinop’taki testlerin yapıldığı doğrudur. Test yapmayı kalkıp da ABD’ye soracak değiliz” diye konuştu.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinop’ta test edilen S400’lerle ilgili açıklamalar yaptı. ABD’den gelen açıklamaya cevap veren Erdoğan, “Sinop’taki testlerin yapıldığı doğrudur. Test yapmayı kalkıp da ABD’ye soracak değiliz. Burada Rusya’ya ait silah olması, demek ki bu beyefendileri rahatsız ediyor. Biz kararlıyız, yolumuza aynı şekilde devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ABD’nin Türkiye’nin S-400 denemesine tepki göstermesiyle ilgili açıklamasını sürdüren Başkan Erdoğan,” ABD’nin yaklaşımı kesinlikle bizi bağlamaz. Biz elimizdeki bu tür imkanların testini yapmayacağız da neyi yapacağız?  Yunanistan’ın elinde S-300’ler var. Test etmeyi bırakın, Yunanistan bu silahları kullanıyor. ABD onlara bir şey diyor mu, denmiyor. Biz kararlıyız yolumuza devam edeceğiz” dedi

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’ın hava saldırıları, İsrail halkını panikletti

İHA’larla düzenlenen saldırı, İsrailliler arasında endişeye yol açtı. Paniğe kapılan halkın kaçma anları görüntülendi. İran, …

Bir yanıt yazın