Okuma Sanatı Kulübü Adana’da

Kocaeli’de 2017 yılında kurulan OKUMA SANATI KULÜBÜ, çalışmalarına hızla devam ediyor.  Okuma Sanatı Kulübü, 3,5 yılda 53 devlet okuluna kütüphane desteği vererek hem Kocaeli’nde hem de Türkiye’nin her yerinde çeşitli kütüphane çalışmalarına imza attı.

17/18 Ekim 2020 tarihlerinde Okuma Sanaıtı Kulübü üyeleri; Mevlüt Sönmezler’in konuğu olarak Seyhan ilçemizde minik öğrencilerle bir araya geldi. Kulüp üyelerinden eğitimci-yazar Esra Ülçetin’in ana sınıfı çağındaki çocuklar için hazırlamış olduğu “Minik Haritacı” kitabını çocuklarla paylaştı ve etkinliğe katılan kitapseverlere “Minik Haritacı”yı anlattı.

Esra Ülçetin’in kitabı, Adana’da bulunan Adana Tabaklar İlköğretim Okulu’nun anasınıfı öğrencisi olan 40 çocuğa hediye edildi.  Aynı zamanda Okuma Sanatı Kulübü yetkilileri, Adana’ya gelmeden önce Adana’da toplanan kitapları Tabaklar İlköretim Okulu yetkililerine teslim ederek, kütüphane bağışı olarak da destek verdi. Bu vesileyle de Minik Haritacı kitabının da lansmanını yapmış oldu.

Önümüzdeki günlerde Adana’da farklı çalışmalara imza atması beklenen Okuma Sanatı Kulübü çalışmalarına pandemi sürecinde de devam etme kararını sürdürüyor.  Adana’da TGS Yer Hizmetleri A.Ş. Adana Başmüdürü Mevlüt Sönmezler ile eşi Tuğba Sönmezler, Okuma Sanatı Kulübü üyelerini büyük bir misafirperverlikle ağırlarken, birlikte çok keyifli dakikalar geçirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın