İt itliğini yine yaptı! Azerbaycan’ın 2 kentindeki siviller balistik füzelerle vuruldu!

Azerbaycan’dan “Ermenistan, Mingeçevir şehrine füze atışı, Terter şehrine de top atışları ile saldırdı, yaralılar var” açıklaması yapıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hajiyev sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”Ermenistan, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye yakın olan Hızı ve Apşeron bölgelerine 300 km’lik orta menzilli balistik füzelerle saldırdı.” ifadelerinde bulundu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından “Ermenistan, Mingeçevir şehrine füze atışı, Terter şehrine de top atışları ile saldırdı, yaralılar var” açıklaması yapıldı. Ermenistan ordusu, Azerbaycan’ın Mingeçevir ve Terter şehirlerine ateş açtı. Azerbaycan ordusunun Ermenistan’ın işgal ettiği toprakları geri almak için başlattığı operasyonlar devam ederken, Ermenistan ordusu yeniden sivilleri hedef aldı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan ordusunun Mingeçevir kentine roket, Teter kentine ise topçu bataryalarıyla saldırdığını aktardı. Bakanlık, saldırılar sonucu çok sayıda sivilin yaralandığını açıkladı.

BAKÜ YAKINLARINA SALDIRI!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hacıyev: “Ermenistan, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye yakın olan Hızı ve Apşeron bölgelerine 300 km’lik orta menzilli balistik füzelerle saldırdı.” ifadelerinde bulundu.

AZERBAYCAN’DAN AÇIKLAMA

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sanayi kenti olan Mingeçevir’de hidroelektrik santralin bulunduğunu, Ermenistan’ın saldırısının “çaresizliğin barbarca ifade edilmesi” anlamına geldiğini kaydetti. Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında da Ermenistan ordusunun Mingeçevir kentine füze saldırısı, Terter kentine ise top atışı gerçekleştirdiği, yaralıların bulunduğu duyuruldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın