Şırnak’taki polis bekçi kavgası uzaklaştırma ile sonuçlandı!

Yol kontrol noktasında görevli polis memuru ve bekçi, yumruk yumruğa kavga etti. Kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Şırnak’ta polis ile bekçinin yumruk yumruğa kavgası gündem oldu…30 Ağustos günü saat 19.30 sıralarında sanayi sitesi yakınlarındaki yol kontrol noktasında meydana gelen kavgada uygulamada görevli polis memuru ve bekçi, bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesiyle ikili yumruk yumruğa kavga etti. Polis ve bekçinin silahlarının düştüğü kavga, yol kontrol uygulamasında görev yapan diğer güvenlik görevlilerin araya girmesiyle sonlandı.
POLİS VE BEKÇİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
Kavganın ardından Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü’nce başlatılan incelemede, kavgaya karışan polis ve bekçi görevlerinden uzaklaştırıldı. Kavga anı ise yol kontrol uygulamasındaki güvenlik kamerasına yansıdı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın