Uygarlıktan bahseden barbara bak! Miço geri vites yaptı!..

Miçotakis, Amerikan CNN kanalında Türkiye ile ikili ilişkilere ve Doğu Akdeniz’deki duruma değindi. Miçotakis buradaki açıklamalarında Türkiye ile konuşmak istediğini söyledi.
Avrupa Birliği’nden gelen tüm tehditlere rağmen Doğu Akdeniz’deki faaliyetlerini sürdüren ve bölgeye donanmasını gönderen Türkiye, dengeleri değiştirdi.
Türkiye’nin bölgedeki adımları, sonuç veriyor.
Doğu Akdeniz’deki haklarından asla vazgeçmediğini belirten Türkiye’nin mücadelesinden sonra dünya ülkelerinden Türkiye’ye art arda kınamalar gelirken, Yunanistan ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Avrupa Birliği’nden medet bekliyor. Son olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın için müjdemiz var söyleminin doğalgazın bulunduğu şekilde yorumlanması Yunanistan’ı da hareketlendirdi.
MİÇO’DAN GERİ ADIM
Türkiye’ye karşı tehditkar açıklamalarda bulunan Yunan Başbakan Kiriakos Miçotakis geri adım attı ve Türkiye’ye karşı iki uygar komşu gibi diyalog başlatma çağrısında bulundu. CNN kanalının sunucusu Christiane Amanpour röportajında, Türkiye ile ikili ilişkilere ve Doğu Akdeniz’deki duruma değinen Miçotakis açıklamalarında şu ifadeleri kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın